داکت برق
داکت برق
داکت برق از جمله وسایل بسیار کاربردی در ساختمان های مدرن به حساب می آیند. در ساختمان ها و اداراتی که تجهیزات برق بسیار یافت می شود تعداد زیاد سیم ها و کابل های برق باعث ایجاد بهم ریختگی و زشتی محیط ساختمان و از همه مهمتر باعث ایجاد خطراتی برای افراد می شود بنابراین رفع این نوع مشکلات وجود انواع داکت برق در محیط ساختمان ها و ادارات الزامی می باشد.
سیم کشی برق یکی از پروژه های مهم و حیاتی در ساختمان ها و ادارات محسوب می شود و لازم است تعداد زیادی کابل و سیم در ابعاد و اندازه های مختلف و مسیرها منتقل شوند. وجود حجم زیاد این سیم ها برای ساختمان و افراد دردسر ساز است چون علاوه بر ظاهر بد باعث ایجاد خطر برق گرفتگی و آتش سوزی خواهد شد. بنابراین وجود داکت برق برای پنهان کردن این کابل و همینطور محافظت از آنها کاملا ضروری می باشد.
روش های زیادی برای محافظت از کابل ها و سیم های برق وجود دارد استفاده از داکت یک روش امروزی و مدرن است و در انواع و اقسام مختلف برای محافظت از انواع سیم ها در بازار موجود هستند.
این تجهیزات الکترونیکی از کانال های پلاستیکی ساخته شده اند و دارای درب می باشند که برای حفاظت و حفظ ظاهر محیط و انتقال سیم و کابل ها به محل های مختلف استفاده می شوند از آنجایی که این تجهیزات ضد آب نیستند لذا باید آنها را در محیط های داخلی به دور از تماس آب و بارندگی و گرد و غبار نصب کرد.
داکت های برق دارای انواع مختلفی می باشند و در محیط های متفاوتی کاربرد دارند. مثلا در سیم کشی دوربین های مداربسته وجود داکت ها بسیار می تواند مفید باشد و از جنس pvc می باشند . داکت های استاندارد که در بازار عرضه می شوند معمولا داکت 1 ، 1.5 ، 2 ، 2.5 ، 3 معمولی ، 3 با ارتفاع کوتاه ، 3.5 ، 4 ، 5 ، 6 معمولی ، 6 پایه بلند ، 9 معمولی و 9 پایه بلند می باشند.
مقاله پیشنهادی : ترانکینگ
داکت برق ساده
داکت برق از نوع ساده برای استفاده در ساختمان های مسکونی ، اداری و تجاری عرضه شده اند که روی آن ساده و پشت آن چسب دار بوده و نصب آن نیز بسیار ساده انجام می شوند.
داکت برق شیار دار
داکت های شیار دار کمی با داکت های ساده به لحاظ شکل متفاوت هستند و بر روی بدنه اصلی آنها شیارهای تعبیه شده است و بیشتر در تابلو برق های فشار قوی و فشار ضعیف کاربرد دارند و درب آنها به راحتی قفل می شوند.
مقاله پیشنهادی : نردبان کابل
داکت برق پارتیشن دار
این نوع داکت ها کاربرد های فراوانی در ساختمان های مدرن دارند. این نوع پارتیشن در داخل آن یک دیواره وجود دارد و حالت پارتیشن دار می باشد که دو بخش داخلی آن را کاملا از هم جدا کرده است و برای قرار گیری دو نوع سیم و کابل مختلف کاربرد دارد و از ایجاد نویز به دلیل وجود دیواره یا پارتیشن جلوگیری می شود به طور مثال می توان دو نوع کابل تلفن و برق را می تواند در دو مسیر جدا در داخل داکت عبور داد.
- ۰۰/۰۴/۲۴