شرکت پترو کاسپین پاسارگاد

رفع محدودیت توزیع جریان الکتریکی با کف خواب برق

شرکت پتروکاسپین | دوشنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۰۳:۱۶ ب.ظ

در بسیاری از محیط های تجاری، اداری و حتی صنعتی ممکن است در مواقعی امکان دسترسی به پریز برق و سوکت های شبکه بر روی سطوح دیواری فراهم نباشد و یا اینکه نوع فعالیت مجموعه به گونه ای باشد که همواره نیاز به پریزهای برق بیشتری است.

در چنین حالتی بهترین و ایده آل ترین تکنیک به منظور برقراری ارتباط میان تجهیزات الکتریکی و سیستم ها و شبکه های برق رسان استفاده از جعبه کف خواب برق است. همان طور که از نام آن ها کاملاً هویدا است موقعیت قرارگیری آن ها اغلب بر روی سطوح کف می باشد که عملاً در مواقع غیر ضرور و زمانی که بلااستفاده مانده اند قابلیت رویت نیستند.

این تجهیزات مزیت های بسیار زیادی دارند که از جمله آن می توان به عدم محدودیت کارگزاری در یک محیط با مساحت محدود اشاره کرد. جعبه کف خواب برق کاربردهای گسترده ای در مراکز مختلف دارند بطوریکه در همه حال امکان بهره‌برداری از جریان الکتریکی را سهل و آسان کرده اند.

لذا از موارد استفاده ی آن ها می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
●    در بیمارستان ها، خصوصاً اتاق عمل و لابراتوارهای مجهز پزشکی و همچنین سالن های انتظار بیماران که در بخش های مختلف بستری هستند. 
●    فرودگاه ها و مکان هایی که به جهت تاخیر در پرواز مسافران، امکان استراحت وجود دارد. 
●    رستوران ها و هتل ها اغلب مراکزی هستند که افراد بخش زیادی از تایم یا زمان خود را در اینگونه مکان ها صرف می کنند و ممکن است در مواقعی احتیاج به استفاده از پریز برق داشته باشد. 
●    اجرای فرآیندهای مرتبط با تمیزکاری سالن های بزرگ مانند تالارها و سالن های کنفرانس که به جهت استفاده از برخی ماشین آلات و دستگاه های برقی تمیزکننده قطعاً وجود یک کف خواب برق بسیار ضروری خواهد بود. 
●    محیط های اداری و دفاتر مختلف که نیاز مبرم به استفاده از کامپیوتر های متعدد، دستگاه های چاپ و از این قبیل تجهیزات دارند. 
●    نمایشگاه های گوناگون که به نوعی در حال معرفی و یا عرضه ی محصولات برقی خود به مشتریان هستند و لازم است در هر لحظه از طریق ارتباطی که با جعبه کف خواب برق دارند مورد تست و ارزیابی قرار بگیرند. 

مشخصات ساختاری کف خواب برق 

با توجه به آن که کف خواب برق در موقعیت های بسیار پر تنش مانند کف قرار می گیرند و مدام در معرض نیروها و فشار های فزاینده ای قرار دارند لازم ایت که از مقاوم ترین متریال در بدنه ی آن ها استفاده شود تا همواره در برابر نیروهای ناگهانی دچار شکست و از هم گسیختگی نشوند.

لذا رایج ترین ماده برای ساخت کف خواب برق اغلب آلومینیوم سخت شده و همچنین ورق های فولادی ضد زنگ یا استنلس استیل می باشد. البته این جنس فلزی اغلب در محیط هایی که احتمال عبور ماشین آلات بسیار سنگین وجود دارد مناسب هستند.

در برخی موارد نوع پلاستیکی آن ها نیز موجود است که بیشتر در گوشه ها و نواحی غیر راهرو نصب می شوند. ابعاد فیزیکی آن ها نسبت به تعداد ماژول و یا پریزهای داخلی متفاوت است اما اغلب در ابعاد 10×10، 20×10، 20×20، 26×26 سانتی متر طراحی و ساخته می شوند. 

  • شرکت پتروکاسپین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی